Вибачте, але я мушу поділитися кулінарною драмою, яка трапилася зі мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, аби я спекла один неймовірно красиве до її свята. Я, звісно ж, авжеж, почала переглядати рецепт у Google і... о боже!. Втратила цілих нервущих 1.5 години, блукаючи з ресурсу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші варіанти здавалися занадто з багатоетапні, декілька - із недоступними компонентами, ще кілька - серед купою банерів. Та ось раптом раптово я мені спало на думку щодо цей сайт і менш ніж за п’ять хвилин знайшла свою панацею - ідеальний варіант! Ця знахідка став так простим, що в результаті навіть юна 12-річна донька спромоглася молодій підказати. І що ви думаєте? ми спекли неймовірний десерт, що був визнаний ідеальним успіхом дня народження. І ось вам результат кожна мої найкращі сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "На якому сайті ти вишукала настільки просто бомбезний спосіб?"
Сайт
Для початківців, котрі захоплюється приготуванням, й не виносить безлад у своїй кухні!
-
- Visitante